دسر ژله
04 شهریور 1392 توسط روح و ریحان
مواد لازم:
شیر :1 لیتر
شکر: 1و1/2 لیوان
نشاسته:2 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین:4 قاشق مرباخوری
وانیل:1/8 قاشق چایخوری
خامه:200 میلی لیتر
آب:1/3 لیوان
طرز تهیه:
نشاسته و شکر را با شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی غلیظ شود و همینکه یک جوش زد از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا ولرم شود.ژلاتین را روی آب ریخته و روی بخار کتری مگذاریم تا حل شود و از روی بخار برداشته و کمی که خنک شد با مخلوط شیر مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود بعد خامه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد.در صورت دلخواه میتوان به نصف مواد 2ق م پدر کاکائو اضافه کرد.
«اگر سؤالی داشتید در خدمتتان هستم.»