روح و ریحان

روح و ریحان
  • خانه 
  • ورود 

دسر ژله

04 شهریور 1392 توسط روح و ریحان

مواد لازم:

شیر :1 لیتر

شکر: 1و1/2 لیوان

نشاسته:2 قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین:4 قاشق مرباخوری

وانیل:1/8 قاشق چایخوری

خامه:200 میلی لیتر

آب:1/3 لیوان

طرز تهیه:

نشاسته و شکر را با شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی غلیظ شود و همینکه یک جوش زد از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا ولرم شود.ژلاتین را روی آب ریخته و روی بخار کتری مگذاریم تا حل شود و از روی بخار برداشته و کمی که خنک شد با مخلوط شیر مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود بعد خامه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد.در صورت دلخواه میتوان به نصف مواد 2ق م پدر کاکائو اضافه کرد.

«اگر سؤالی داشتید در خدمتتان هستم.»

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: هنری لینک ثابت

نظر از: محمدی هنزئی [عضو] 
  • مديريت استان يزد
محمدی هنزئی

سلام
لطفا اگه میشه طرز تهیه غذا را هم بگذارید
با تشکر
———————
پاسخ:
ممنونم از لطفتون، انشاءالله

1392/06/05 @ 07:22


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

روح و ریحان

  • تماس

محتواها

  • دوست خوب
  • داستان های بحارالانوار/ کاش خدا الاغی داشت!
  • پیام تبریک
  • صفات منافقین در نهج البلاغه 
  • چگونه معصوم شویم؟
  • ارائه وام بدون بهره به مسلمانان نروژی
  • با چه کسانی باید مشورت کرد ؟ +پاسخ امام رضا علیه السلام 
  • ​بهترين دوست از منظر امام سجاد عليه‌السلام
  • مناجات های زیبای امام سجاد (ع) در صحیفه ی سجادیه
  • حضرت ابوالفضل (ع) در بیان امام صادق علیه‌السلام
  • دانلود مداحی«زهرای 3 ساله»
  • پسر فداکار!!
  • یک هدیه بسیار عالی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برای شما
  • تفسیر سوره «توحید» به نثر+ دانلود همخوانی«لبیک یا ربّ الأمم»
  • دانلود نرم افزار «شوخ طبعی ها و حکایات طلبگی»
  • عذاب چه کسانی دو برابر محاسبه می‌شود؟
  • خطرناک‌ترین گمراهان چه کسانی هستند؟/ انواع گمراهان از منظر قرآن
  • اثرات تسبیحات حضرت فاطمه (س)
  • تشبیه ارکان نماز
  • «خبر ولادت حسين‌ علیه السلام»

کد آمارگیر

خبرنامه

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس