پلمبیر
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
شکر 5 قاشق سوپخوری
خامه قنادی 250 گرم
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
موز 3 عدد
گردو به اندازه لازم
بیسکویت به مقدار لازم
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
زرده سفیده ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن می زنیم تا پُف کند. در ظرف دیگر ی زرده ها و شکر و وانیل را خوب می زنیم تاکش دار شده و کِرِم رنگ شوند و بعد خامه را اضافه کرده و با قاشق به صورت دورانی مخلوط کرده و بعد سفیده ها را اضافه می کنیم و با قاشق به صورت دَورانی مخلوط می کنیم.
یک سوم مواد را جداگانه با با پودر کاکائو مخلوط می کنیم.
یک ظرف (ترجیحاً شیشه ای)آماده کرده و مقداری بیسکویت ته آن می چینیم وبعد نصف مواد بدون کاکائو را روی بیسکیت ها ریخته و صاف کرده و روی آن موز حلقه حلقه شده و گردوی خرد شده ریخته و روی آن مواد کاکائویی را ریخته و رویش موز و گردو ریخته و بعد بقیه مواد بدون کاکائو را روی آن ها میریزیم.دوباره روی آن موز و گردو میریزیم. ومواد را به مدت 4 الی 5 ساعت در فریزر می گذاریم.